Hellitä hetkeksi..

 Palvelut 

Yin-jooga

Mikäli kaipaat rentoutumiseesi enemmän kehoa ja mieltä hellivää liikettä, tervetuloa lempeän Yin-joogan pariin. Yin-jooga on tasapainoa ylläpitävä palautumisen muoto kiireisen arjen keskellä. Harjoitteet ja asanat tehdään jokaisen yksilön omista tarpeista ja kehon liikeradoista käsin, sillä jokaisella meistä on täysin omanlainen, ainutlaatuinen ja yksilöllinen keho. Kehomme ja mielemme kaipaavat tulla kohdatuksi tässä kiireisessä elämässä lempeyden ja sallivuuden kautta, ilman pakottamista, suorittamista tai venymistä äärirajoille. Yin-jooga on täysin suoritusvapaata palautumista, sillä jokaisessa asanassa kuunnellaan oman kehon tarpeita hellästi ja lempeiden linssien läpi, huomioiden jokaisen kehon sallivuudet ja rajoitteet. Yin-joogassa voit rauhassa keskittyä omaan harjoitukseesi vaikka silmät kiinni, antautuen asanaoiden hellään kannatteluun.

Yin-jooga on varsin tuore joogamuoto, jonka juuret ovat Kiinalaisessa lääketieteessä, Taolaisessa filosofiassa, modernissa anatomiaopissa ja mindfullnessissa sekä hathajoogassa. Yin-joogassa saat kokonaisvaltaisen palautumisen hetken, jossa päivän tapahtumat unohtuvat asanoiden hellässä syleilyssä. Lempeät ja passiiviset asanat hellivät kehoamme 3-5 minuuttia. Asanoihin laskeudutaan kehon oman liikkuvuuden kautta ja ne ovat turvallisia ja lempeitä kaikille perusterveille aikuisille. Asanat sopivat monentasoiselle liikkujalle eri liikevariaatioidensa ja vaihtoehtojensa kautta . Asanat kehittävät lempeästi kehon joustavuutta, passiiviset asanat auttavat pääsemään syvälle kehon tiiviisiin sidekudoksiin, lihaskalvoihin eli faskioihin avaten niitä lempeästi. Yin-jooga auttaa palautumaan kovasta liikuntasuoritteesta kuten saliharjoitteesta edistäen lihasten kasvua. Yin-jooga rauhoittaa stressaantuneita, keskittymiskyky paranee ja arjen haasteista selviää paremmin. Säännöllinen ja pitkäjänteinen Yin-jooga harjoittelu tuottaa niin keholle kuin mielelle joustavuutta, hyvinvointia ja auttaa jaksamaan arjessaan paremmin.

Syksyllä on alkamassa kaksi Yin-joogan alkeiskurssia, joissa perehdytään Yin-joogaan ja asanoihin. Käsissämme olet turvallisessa ohjauksessa, sillä jokainen asiakas kohdataan ja huomioidaan yksilöinä, rakentaen asanat juuri sinun kehoasi ja tarpeitasi kuunnellen. Kannustamme ja tuemme sinua omassa harjoituksessasi lempeästi ja turvallisesti eteenpäin. 

Kurssi sisältää 10 x 1,5h ohjattua kertaa. Alkeisryhmä 1 alkaa maanantaina 29.8. klo 18-19.30 ja päättyy 7.11.2022 (syyslomalla taukoa). Alkeisryhmä 2 alkaa keskiviikkona 31.8. klo 18-19.30 ja päättyy 9.11.2022. 

Ilmoittautumiset syksyn alkeiskursseille on alkanut. Numeroon 040-1651208 voi ilmoittautua tai mikäli kaipaat lisätietoa kursseista, ota rohkeasti yhteyttä. 

Kurssin hinta on 180€, mikä takaa sinulle kattavan ja turvallisen alku ponnistuksen Yin-joogan pariin. 


Seuraava alkeiskurssi on alkamassa tammikuun 9.päivä 2023 (sisältää 10 x 1,5h ohjauskertaa).  Ilmoittautua voit jo Peilityynen numeroon joko viestillä tai What'sApp:n kautta numeroon 0401651208. Tunneille mahtuu max. 10 henkilöä.

Restoratiivinen joogaAjankohtaista

Yin-joogan alkeisryhmät

Elokuun viimeisellä viikolla käynnistyvät Peilityynen Yin-joogan alkeiskurssit. Molemmat kurssit sisältävät yhteensä 10 x 1,5h ohjattua Yin-jooga tuntia, joissa asiantuntevat ohjaajamme auttavat ja ohjaavat sinua sinua lempeästi harjoituksissa eteenpäin. Aikaisempaa joogataustaa ei tarvitse olla, sillä meillä jokainen huomioidaan ainutlaatuisena yksilönä. Lisätietoa niin Yin-joogasta kuin kursseista voit tiedustella numerosta 040-1651208.

Ryhmä 1 maanantaina 29.8.-7.11.2022 klo 18-19.30 (17.10-23.10 syysloma)
Ryhmä 2 keskiviikkoisin 31.8.-9.11.2022 klo 18-19.30 (17.10-23.10 syysloma)

Kursseille mahtuu yhteensä 10 osallistujaa, joten varaa paikkasi pian. Molemmissa ryhmissä on vielä muutama paikka vapaana. Ilmoittautumiset numeroon 040-1651208.

Kurssipaikkana toimii Liikuntapäiväkoti Onneleiden tunnelmalliset tilat, joista löytyvät kaikki tarvittava mitä tarvitsee tunneilla. Osoite: Ylöjärventie 41

Kurssin hinta 180€, mikä kattaa 10 osallistumiskertaa (Mikäli estyt pääsemästä omalle tunnillesi, voit aina korvata puuttuvat tunnit toisessa ryhmässä tai muilla tunneillamme.)

Meillä käy maksuvälineenä niin kortti kuin käteinen sekä Smartun, Eazybreak, ePassi ja Edenred.