Siltasi tietoisen ja tiedostamattoman välillä...

 Palvelut 

Suggestiorentoutus 

Tarjoamme ammattitaidolla laaditut rentoutuspalvelut niin yksilö kuin ryhmärentoutukseen. Laadimme jokaiselle yksilölle ja ryhmälle omat, uniikit rentoutumistekstit ja äänitteet, joissa käytämme taustalla omaa, Peilityynelle sävellettyä rentoutusmusiikkia. Suggestiorentoutuminen on turvallinen tapa rentoutua, kun sinua rentouttavat tähän koulutetut ohjaajat. Ohjaajamme ovat suorittaneet Suomen Hypnoosiliiton hyväksymän rentoutusvalmentaja koulutuksen. Suggestiorentoutuminen sopii lähes kaikille lapsista aikuisiin, mikäli kärsit mielenhäiriöistä tms keskustelethan sinua hoitavan henkilökunnan kanssa ennen suggestiorentoutukseen osallistumista. 

Rentoutua voit niin yksin kuin ryhmässä, työporukan kuin kavereiden kesken. Juuri sinulle tai teille sopivat rentoutumispaketit voit tilata niin yritykselle, vapaa-ajalle kuin erilaisiin tapahtumiin. Ota yhteyttä numeroon 040-1651208 tai sähköpostilla peilityynet@gmail.com niin luomme sellaisen rentoutushetken kuin haluatte. 

Mikäli kaipaat henkilökohtaista ohjausta stressiin, nukahtamisvaikeuksiin, rentoutumiseen tai elämäntapamuutokseen on Peilityynellä tarjolla yksilöllistä ohjausta niin valmennuksen kuin äänimaljahoitojen avulla. Tarjolla on niin kertaluontoista ohjausta tai pidempää valmennusta, kumpi vain sinun tavoitteisiin sopii parhaiten.


Äänimaljat

Tiibetiläiset, käsintaotut äänimaljat tuottavat harmonista äänimaisemaa ja ääniaaltoja. Äänimaljahoidot perustuvat resonanssiin eli värähtelyyn, jotka hoitavat niin kehoa kuin mieltä lempeästi. Maljojen värähtely hieroo kehoa ja soluja, paikkoja joihin hoitajan sormet eivät voi päästä.  Äänimaljahoidot vaikuttavat syvärentouttavasti, sillä maljojen äänimaisema auttaa aivoaaltoja laskeutumaan rentoutuksen ajaksi BETA- aalloilta ALFA- tai jopa THETA-aalloille asti. Jo 45 min. äänimaljahoito voi syvärentoutttaa niin, että se vastaa jopa kolmen tunnin unia. Äänimaljahoitojen positiivisia vaikutuksia ovat virkeyden ja energisyyden lisääntyminen, unenlaadun paraneminen, omien voimavarojen ja levollisuuden sekä tasapainon lisääntyminen omassa arjessa. Rentoutuminen laskee sydämen sykettä ja verenpainetta, avaan kehon tukoksia ja lihasjännityksiä, tehostaa kehon veren-  ja nesteidenkiertoa. 

Äänimaljahoidoissa maljoja soitetaan hoitopöydällä asiakkaan kehon päällä. Koska olemme lähes 60-70% nesteitä, kaikissa tilanteissa emme voi äänimaljahoitoja suositella. Jos kärsit vakavasta sydänoireesta tai sinulla on sydämentahdistin, sinulla on syöpähoidot kesken tai olet ensimmäisellä kolmanneksella raskaana, migreeni alkamassa tai verisuonitukoksia alaraajoissa, suosittelemme keho-tai suggestiorentoutusta äänimaljojen sijaan.


 Sointukylpy ja Sointumatka, mitä eroa näillä on? Molemmat ovat äänimaljoilla toteutettua ryhmärentoutusta. Erona näissä on se, että toisessa nautitaan vain maljoista ja toinen yhdistelee maljojen sulosointuihin positiivista suggestiorentoutusta. Sointukylvyssä pääosassa ovat äänimaljat, koshit ja tingsat. Sointumatka on äänimaljojen, koshien ja rentoutustekstin yhteinen sävellys, joka johdattaa sinut rentoutumisen äärelle. Jokainen sointukylpy - ja matka ovat omanlaisensa ja ainutlaatuinen kokemus. Sinun tarvitsee vain valita sinulle sopivin rentoutus, ottaa hyvä asento ja antaa luominen painua levollisesti kiinni. Voit  nauttia maljojen värähtelystä ja harmonisista sulosoinnusta yhdessä koshien kanssa.


Yin-jooga

Mikäli kaipaat rentoutumiseesi enemmän kehoa ja mieltä hellivää liikettä, tervetuloa lempeän Yin-joogan pariin. Yin-jooga on tasapainoa ylläpitävä palautumisen muoto kiireisen arjen keskellä. Harjoitteet ja asanat tehdään jokaisen yksilön omista tarpeista ja kehon liikeradoista käsin, sillä jokaisella meistä on täysin omanlainen, ainutlaatuinen ja yksilöllinen keho. Kehomme ja mielemme kaipaavat tulla kohdatuksi tässä kiireisessä elämässä lempeyden ja sallivuuden kautta, ilman pakottamista, suorittamista tai venymistä äärirajoille. Yin-jooga on täysin suoritusvapaata palautumista, sillä jokaisessa asanassa kuunnellaan oman kehon tarpeita hellästi ja lempeiden linssien läpi, huomioiden jokaisen kehon sallivuudet ja rajoitteet. Yin-joogassa voit rauhassa keskittyä omaan harjoitukseesi vaikka silmät kiinni, antautuen asanaoiden hellään kannatteluun.

Yin-jooga on varsin tuore joogamuoto, jonka juuret ovat Kiinalaisessa lääketieteessä, Taolaisessa filosofiassa, modernissa anatomiaopissa ja mindfullnessissa sekä hathajoogassa. Yin-joogassa saat kokonaisvaltaisen palautumisen hetken, jossa päivän tapahtumat unohtuvat asanoiden hellässä syleilyssä. Lempeät ja passiiviset asanat hellivät kehoamme 3-5 minuuttia. Asanoihin laskeudutaan kehon oman liikkuvuuden kautta ja ne ovat turvallisia ja lempeitä kaikille perusterveille aikuisille. Asanat sopivat monentasoiselle liikkujalle eri liikevariaatioidensa ja vaihtoehtojensa kautta . Asanat kehittävät lempeästi kehon joustavuutta, passiiviset asanat auttavat pääsemään syvälle kehon tiiviisiin sidekudoksiin, lihaskalvoihin eli faskioihin avaten niitä lempeästi. Yin-jooga auttaa palautumaan kovasta liikuntasuoritteesta kuten saliharjoitteesta edistäen lihasten kasvua. Yin-jooga rauhoittaa stressaantuneita, keskittymiskyky paranee ja arjen haasteista selviää paremmin. Säännöllinen ja pitkäjänteinen Yin-jooga harjoittelu tuottaa niin keholle kuin mielelle joustavuutta, hyvinvointia ja auttaa jaksamaan arjessaan paremmin.

Syksyllä on alkamassa kaksi Yin-joogan alkeiskurssia, joissa perehdytään Yin-joogaan ja asanoihin. Käsissämme olet turvallisessa ohjauksessa, sillä jokainen asiakas kohdataan ja huomioidaan yksilöinä, rakentaen asanat juuri sinun kehoasi ja tarpeitasi kuunnellen. Kannustamme ja tuemme sinua omassa harjoituksessasi lempeästi ja turvallisesti eteenpäin. 

Kurssi sisältää 10 x 1,5h ohjattua kertaa. Alkeisryhmä 1 alkaa maanantaina 29.8. klo 18-19.30 ja päättyy 7.11.2022 (syyslomalla taukoa). Alkeisryhmä 2 alkaa keskiviikkona 31.8. klo 18-19.30 ja päättyy 9.11.2022. 

Ilmoittautumiset syksyn alkeiskursseille on alkanut. Numeroon 040-1651208 voi ilmoittautua tai mikäli kaipaat lisätietoa kursseista, ota rohkeasti yhteyttä. 

Kurssin hinta on 180€, mikä takaa sinulle kattavan ja turvallisen alkuponnistuksen Yin-joogan pariin. 


Muut palvelut

Tarjoamme myös kursseja ja työpajoja sekä teemapäiviä, katso tarjolla olevat kohdasta ajankohtaiset kurssit ja teemapäivät sekä tulevat viikolla pyörivät ryhmärentoutukset. Kysy rohkeasti meiltä lisää erilaisista vaihtoehdoista ja teemapaketeista. 


Ajankohtaista

Peilityynen sunnuntaibrunssit 

Heinäkuun 31.7.2022 klo 9-14 Pop-up ulkoilmakahvilamme järjestää maittavan sunnuntaibrunssin. Brunssin lisäksi pääset kokeilemaan Yin-joogaa, restoratiivista jooga tai äänimaljarentoutusta brunssin hintaan. Varaa paikkasi brunssille ja tunneille numerosta 040-1651208, kerralla kokeilemaan mahtuu 10 henkilöä. Tarvittavat välineet kuten joogamatot jne saat meiltä paikan päältä. 

Brunssi sisältää: Puuroa ja luonnonjogurttia eri lisukkeilla, tuoreita sämpylöitä ja croissantteja, moothie, Vohvelibuffan - paista ja kokoa oma vohveli mieluisilla täytteillä, hedelmiä, kanamunia ja kahvin/teen sekä mehut.

Brunssin hinta 15€.

Yin-jooga & jooga nidra klo 9-10.15

Restoratiivinen jooga ja jooga nidra klo 10.30-11.45

Äänimaljarentoutus klo 12-13.15

Tervetuloa nauttimaan leppoisaa aamua kanssamme Peiltityyneen

Yin-joogan alkeisryhmät

Elokuun viimeisellä viikolla käynnistyvät Peilityynen Yin-joogan alkeiskurssit. Molemmat kurssit sisältävät yhteensä 10 x 1,5h ohjattua Yin-jooga tuntia, joissa asiantuntevat ohjaajamme auttavat ja ohjaavat sinua sinua lempeästi harjoituksissa eteenpäin. Aikaisempaa joogataustaa ei tarvitse olla, sillä meillä jokainen huomioidaan ainutlaatuisena yksilönä. Lisätietoa niin Yin-joogasta kuin kursseista voit tiedustella numerosta 040-1651208.

Ryhmä 1 maanantaina 29.8.-7.11.2022 klo 18-19.30 (17.10-23.10 syysloma)
Ryhmä 2 keskiviikkoisin 31.8.-9.11.2022 klo 18-19.30 (17.10-23.10 syysloma)

Kursseille mahtuu yhteensä 10 osallistujaa, joten varaa paikkasi pian. Molemmissa ryhmissä on vielä muutama paikka vapaana. Ilmoittautumiset numeroon 040-1651208.

Kurssipaikkana toimii Liikuntapäiväkoti Onneleiden tunnelmalliset tilat, joista löytyvät kaikki tarvittava mitä tarvitsee tunneilla. Osoite: Ylöjärventie 41

Kurssin hinta 180€, mikä kattaa 10 osallistumiskertaa (Mikäli estyt pääsemästä omalle tunnillesi, voit aina korvata puuttuvat tunnit toisessa ryhmässä tai muilla tunneillamme.)

Meillä käy maksuvälineenä niin kortti kuin käteinen sekä Smartun, Eazybreak, ePassi ja Edenred.