Se, mihin suuntaat huomiosi, kasvaa

Peilityynen tarina...

Eräänä elokuisena iltana istuimme yhdessä saaressa, katsellen veden peilityyntä pintaa auringon laskiessa. Otin käteeni pienen kiven, heitin sen veteen ja katsoimme kuinka pienet aallot seurasivat toinen toistaan...

...Kuin nuo pienet aallot, lähti ajatuksemme rentoutumisen -ja hyvinvoinninpaikasta työmme varhaiskasvatuksen kautta kasvamaan. Paikka, joka auttaisi, tukisi ja kannustaisi elämän eri hetkillä. Paikka, joka olisi lämmin ja kodikas, joka ottaisi sinne tulevat lempeän rentouttavaan syleilyynsä.


 Siitä aallokosta syntyi viimein aaltojen laannuttua Peilityyni. 

Peilityynettäret

Niinkuin ying ja yang, täydentävät peilityynettäret toisiaan.

Kun heität veteen kaksi kiveä, saavat ne kaksi yhdessä aikaan suuremmat laineet. Niin on meillä Peilityynessäkin. Yhdessä me luomme enemmän. Veeran ja Tiinan yhdessä soittamat äänimaljat ja tekstit, jotka syntyvät molempien kynistä, luovat vertaansa  vailla olevan ääni- ja mielenmaiseman, jollaista ei voi muualla kokea. 

"Kuulosti hienolta, kun maljat kuuluivat kahdesta eri suunnasta, ja se teksti täydensi loistavasti maljojen värähtelyä". Iida. (palaute asiakkaalta Sointumatkasta).

Veera Salminen

Energinen, lämmin, idearikas ja rohkea Veera,  joka osaa paneutua ammattitaidolla jokaiseen asiakkaaseen.  Veeralla on yrittäjyydestä varhaiskasvatuksen puolelta rautaisen ammattilaisen kokemus. Veera on yli 20 vuotta pyörittänyt ryhmäperhepäiväkotia  ja viimeiset 2 vuotta omaa päiväkotiaan ihanan idyllisessä puutalossa Lamminpäässä, joka toimii myös iltaisin Peilityynen kotisatamana. Veera osaa kohdata jokaisen asiakkaansa ammattitaitoisella, ja lempeän varmalla otteella. Veeran valmennuksessa selviät suurtenkin myrskyjen läpi kohti peilityyntä, olivatpa tavoitteesi sitten mitä tahansa. Veeran lempeä ja rauhallinen ohjaustapa auttaa sinua rentoutumaan ja unohtamaan arjen kiireet hetkeksi.   

Veera on koulutukseltaan varhaiskasvatuksen lähihoitaja ja työskentelee Peilityynen lisäksi toisessa yrityksessään Liikuntapäiväkoti Onneleissa varhaiskasvattajana. 

Veera on rentoutusvalmentaja, äänimaljahoitaja, Hoitava Hengitys-ohjaaja, Taikapuu satuhieronta -koulutuksen suorittanut, RYT 200 joogaohjaaja sekä lasten ja perheiden joogaohjaaja. 

Veeran sydäntä lähellä ovat ihmiset niin lapset kuin aikuiset. Veeralle tärkeitä arvoja ovat terveelliset elämäntavat, itsensä jatkuva kehittäminen, luonto, omat lapset ja eläimet  sekä  jooga.

Tiina Soikkeli

Rauhallinen, pohdiskeleva, avoin, läsnäoleva  ja iloinen Tiina. Takana jo 15 vuoden kokemusta varhaiskasvatuksesta lasten ja perheiden parissa. 

Tiina on koulutukseltaan varhaiskasvatuksen opettaja, joka työskentelee Peilityynen lisäksi Liikuntapäiväkoti Onneleiden johtajana ja opettajana. Peilityynen toinen yrittäjä ja omistaja. 

Tiinalla on myös Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto lasten -ja nuorten liikunnasta sekä Personal Trainer -pätevyys, rentoutusvalmentaja, äänimaljahoitaja, Hoitava Hengitys-ohjaaja ja Satuhieronta Taikupuun -koulutuksen suorittanut, RYT 200 joogaohjaaja sekä lasten ja perheiden joogaohjaaja. 

Tiinan rauhallinen ja lempeä ääni auttaa sinua unohtamaan kiireet hetkeksi ja keskittymään vain juuri sinulle tarkoitettuun hetkeen. Tiina on turvallinen valmentaja, joka auttaa sinut lempeästi karikoista kohti tyyntä olivatpa tavoitteesi sitten elämäntapamuutos tai tarvitset apua univaikeuksiin.

Vapaa-ajallaan luonto, jooga, omat lapset ja koirat sekä musiikki ovat arjessa olennaisesti läsnä. Tiinan sydäntä lähellä on työ ihmisten parissa.