Peilityynen tarina...

Peilityyni on kahden naisen yritys, jonka ajatus oli tarjota ihmisille turvallinen palautumisen paikka. Paikka, jossa voit hetkeksi pysähtyä hengittämään. Paikka, jossa keho ja mieli saavat uusia voimavaroja jaksaa kiireisen arjen keskellä. Paikka, jossa keho ja mieli tasapainottuu. Paikka, jossa  kehon kireydet ja jumitukset sulavat lempeissä liikkeissä. Paikka, jossa juuri sinä saisit hyvinvointia omaan arkeesi.  

Peilityynettäret

Veera Salminen

Energinen, lämmin, idearikas ja rohkea Veera,  joka osaa paneutua ammattitaidolla jokaiseen asiakkaaseen.  Veeralla on yrittäjyydestä varhaiskasvatuksen puolelta rautaisen ammattilaisen kokemus. Veera on yli 20 vuotta pyörittänyt ryhmäperhepäiväkotia  ja viimeiset 2 vuotta omaa päiväkotiaan ihanan idyllisessä puutalossa Lamminpäässä, joka toimii myös iltaisin Peilityynen kotisatamana. Veera osaa kohdata jokaisen asiakkaansa ammattitaitoisella, ja lempeän varmalla otteella. Veeran valmennuksessa selviät suurtenkin myrskyjen läpi kohti peilityyntä, olivatpa tavoitteesi sitten mitä tahansa. Veeran lempeä ja rauhallinen ohjaustapa auttaa sinua rentoutumaan ja unohtamaan arjen kiireet hetkeksi.   

Veera on koulutukseltaan varhaiskasvatuksen lähihoitaja ja työskentelee Peilityynen lisäksi toisessa yrityksessään Liikuntapäiväkoti Onneleissa varhaiskasvattajana. 

Veera on rentoutusvalmentaja, äänimaljahoitaja, Hoitava Hengitys-ohjaaja, Taikapuu satuhieronta -koulutuksen suorittanut, RYT 200 joogaohjaaja sekä lasten ja perheiden joogaohjaaja. 

Veeran sydäntä lähellä ovat ihmiset niin lapset kuin aikuiset. Veeralle tärkeitä arvoja ovat terveelliset elämäntavat, itsensä jatkuva kehittäminen, luonto, omat lapset ja eläimet  sekä  jooga.

Tiina Soikkeli

Rauhallinen, pohdiskeleva, avoin, läsnäoleva  ja iloinen Tiina. Takana jo 15 vuoden kokemusta varhaiskasvatuksesta lasten ja perheiden parissa. 

Tiina on koulutukseltaan varhaiskasvatuksen opettaja, joka työskentelee Peilityynen lisäksi Liikuntapäiväkoti Onneleiden johtajana ja opettajana. Peilityynen toinen yrittäjä ja omistaja. 

Tiinalla on myös Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto lasten -ja nuorten liikunnasta sekä Personal Trainer -pätevyys, rentoutusvalmentaja, äänimaljahoitaja, Hoitava Hengitys-ohjaaja ja Satuhieronta Taikupuun -koulutuksen suorittanut, RYT 200 joogaohjaaja sekä lasten ja perheiden joogaohjaaja. 

Tiinan rauhallinen ja lempeä ääni auttaa sinua unohtamaan kiireet hetkeksi ja keskittymään vain juuri sinulle tarkoitettuun hetkeen. Tiina on turvallinen valmentaja, joka auttaa sinut lempeästi karikoista kohti tyyntä olivatpa tavoitteesi sitten elämäntapamuutos tai tarvitset apua univaikeuksiin.

Vapaa-ajallaan luonto, jooga, omat lapset ja koirat sekä musiikki ovat arjessa olennaisesti läsnä. Tiinan sydäntä lähellä on työ ihmisten parissa.