Hinnasto

HINNASTO

Yin-jooga alkeiskurssi alkaa tammikuussa.

Tammikuussa alkaa Yin-joogan alkeiskurssi.

Maanantaina 9.1. klo 18 - 19.30 ryhmä 1 

Keskiviikkona 11.1. klo 18-19.30 ryhmä 2.

Molempiin ryhmiin mahtuu yhteensä 10 osallistujaa. Kurssi sisältää yhteensä 10 x 1.5 h tunnin ohjattua kertaa. (Tarvittaessa mahdollista korvata puuttuvat tunnit toisen ryhmän tunneilla).

Mukaasi tunneille tarvitset vain mukavat, lämpöiset vaatteet, kaiken muun saat meiltä.  

Maksu kortti, käteinen, lasku. Meillä käy myös Edenred, Smartun, E-passi ja Eazybreak maksuvälineinä.

Katso tarkemmat tiedot Yin-joogasta kohdasta palvelut.

Sitovat ilmoittautumiset tammikuun kurssille Peilityynen numeroon 040-1651208. 

 

180 €

Yin-jooga tunnit 

Kaikille sopivat alkeistason Yin-jooga tunnit jatkuvat maanantaisin ja keskiviikkoisin.


Maanantain tunnit alkavat 9.1.2023 klo 18-19.30

Keskiviikon tunnit alkavat 11.11. klo 18 - 19.30.


Harjoitukset ovat rintakehää, selkää ja lantionseutua avaavia.

Mukaasi et tarvitse muuta kuin lämpöiset, mukavat vaatteet.

Ilmoittautumiset viimeistään klo 16 mennessä numeroon 0401651208.  

18€

Tohlopin sauna-asanat, kesto 1h 15 min

Tammikuun 8. alkaen jatkuvat Tohlopin sauna-asanat Tohlopin tynnyrisaunalla, Pyydyspohjankatu 1.


Tunti on hermostoa rauhoittava ja palauttava harjoitus, jonka asanat pohjautuvat Yin-jooga, rentoutusvalmentaja ja Hoitava hengitys -ohjaajuuteemme tuomaan tietoon. Tunti sisältää hermostoa aktivoivaa hengityksen ohjausta, lempeää ja pysähtynyttä liikettä Yin-jooga pohjaisissa asanoissa, jotka vapauttavat ja rentouttavat kehoamme. Tunnin kruunaa vielä sauna ja talviuinti Tohlopilla. 


Mukaasi tarvitse uima-asun, pienen pyyhkeen ja vesipullon asanoita varten. Kesto tunnille 1h 15 min. Katso lisää kohdasta palvelut. Huomioithan, että varaat talviuintiin sopivan varusteuksen (uintiin sopivat kengät, hanskat ja pipon talvikaudella). Tohlopin tynnyrisaunalla ei ole pesu tai wc-tiloja käytössä.


Ilmoittautumiset tunnille 

tohlopinsauna-asanat.nimenhuuto.com viimeistään edeltävänä perjantaina klo 23.59 mennessä.

12€/kerta 

5 kerran -sarjakortti 50€


.

Peilityynen yksilövalmennukset


Yksilövalmennuksemme ovat voimavarakeskeisiä eli valmennuksessamme vahvistamme jokaisen asiakkaan omia voimavaroja. Olipa sitten tavoitteena saada hyvinvointia hengitykseen, rentoutumiseen ja palautumiseen, unettomuuteen tai stressiin, meiltä saat apua omiin riemullisiin haasteisiisi. Hyödynämme valmennuksessamme niin rentoutusvalmentajan, hoitava hengitys kuin yin-jooga ohjaajan taustaamme, joten rakennamme jokaisen valmennuksen monipuolisista lähtökohdista käsin ja jokaiselle yksilölle sopiviksi.

Kysy lisää rohkeasti ja suunnittelemme juuri sinulle sopivan valmennus paketin peilityynet@gmail.com tai numerosta 0401651208.


Valmennus; ykilötunti hintaan 65€, sisätäen alkukartoituksen, ohjaajan kanssa tehtävät harjoitteet ja kotona tehtävän harjoituksen.

 Valmennus 3-kerran tapaamisella hintaan 150€, silältää alkukartoituksen asiakkaan tilantseesta, kolme tapaamista kertaa ja harjoittteet kotiin.

Valmennus 5-kerran tapamiselle hintaan 225€; sisältäen alku- ja loppukartoituksen, viisi tapaamiskertaa ja yksilöllisesti räätälöidyt harjoitukset myös kotiin.


 

Alkaen 65€

Äänimaljahoidot

Yksilöllisistä äänimaljahoitoa hoitopöydällä tehtynä. Hoito tehdään vaatteet päällä, hoitopöydällä viltin alla makoillen. Maljoja soitetaan hoidon aikana joko kehon päällä tai vieressä. Hoito sisältää pienen kartoituskeskustelun, hoidon n. 45 min ja palautumisen ja loppukeskustelun teekupin äärellä.Hoidon kokonaiskesto 60 min. 
Katso Lisätietoa Äänimaljahoidoista kohdasta Palvelut.

Tarjoamme myös sointumatkoja ryhmille, kysy rohkeasti omalle ryhmällesi sopivaa tarjousta sähköpostilla peilityynet@gmail.com tai numerosta 0401651208.

60€

Meillä käy maksuvälineinä kortti, käteinen, sekä Smartum, Eazybreak, ePassi ja Edenred. Myös laskutus on mahdollinen

Kaikki hinnat sisältävät alv  10 tai 24%